27 Aralık 2016 Salı

ALLIK İNCELEMEM / BLUSHES


Merhaba. Nasılsınız? Uzun zaman olmuştu. İnstagramda ara ara paylaşımlarım oluyor fakat burayı da ihmal etmeyeceğim ;) 

Bugün size son zamanlarda kullandığım allıklardan bahsetmek istiyorum. İlki Avon'dan. Avon ideal flawless cc cilt kusurlarını düzleşririci inciler. Ben allık olarak yahut bazen aydınlatma amaçlı kullanıyorum. Marka ürünü şu şekilde tanıtıyor:
Cilt tonunu düzgünleştiren ve parlaklık veren Avon Ideal Flawless CC Cilt Kusurlarını Düzgünleştirici İnciler’in mor rengi, ciltteki sarı rengi dengeler; sarı rengi, göz altındaki halka görünümünü giderir; şeftali rengi, koyu renk lekelerin görünümünü giderir; krem rengi aydınlatır; yeşil ise kırmızılıkları giderir.

avon cc cilt kusurlarını düzgünleştirici inciler
Cilt tonunu düzgünleştirici olarak tüm yüzüme sürdüğümde rengi bana uymadı. O yüzden aydınlatma için yahut allık olarak kullanıyorum. Tüm yüzüne uygulayıp rengınden memnun olanlar da var. Sizin beklentinize veya cilt renginize göre uygulama alanını seçebilirsiniz.

İkinci ürün Alverde'den. Alverde Alman ürünü. Türkiye'de internet üzerinden satan bazı kişiler var. Yahut Almanya'dan gelen tanıdıklarınızdan da isteyebilirsiniz. Ben Alverde'nin bazı ürünlerini beğenerek kullanıyorum. Vegan olması en büyük avantajı. Alverde Rouge allık, Berry dream 08 rengi. Taze ve sağlıklı bir görünüm veriyor.  

allık

Diğer ürün Oriflame'den. Giordani gold büyülü toplar. Bu en sevdiğim ürün. Işıltı verip cildi sağlıklı gösteriyor ve rengi de çok güzel. Allıkta aşırı renkleri beğenmiyorum. Markanın açıklaması şu şekilde:

Ustalıkla tasarlanmış çok renkli inciler, teninize güneş değmiş gibi bir ışıltı verir. Hafif pırıltısı ve özel renkleri ile sağlıklı bir cilt görünümü elde etmenizi sağlar. İçeriğindeki Mineral Kompleksi ile yumuşak dokuludur.

oriflame allık
4 farklı rengi var. Benim kullandığım natural radiance. 

Sonuncu ürün Catrice'den. Catrice defining blush. En açık rengini kulanıyorum. Hafif bir rengi var ve gayet doğal duruyor. Günlük kullanım için uygun bir ürün.


Bugünlük benden bu kadar. En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere :)

6 Kasım 2016 Pazar

Lancome lifting, sıkılaştırma, kırışıklık karşıtı göz kremi, Renergie Yeux Multi-Lift

Lancome göz kremiMerhaba herkese. Bugün size Lancome göz kremi, Renergie Yeux Multi-Lift hakkinda bir inceleme yapacağım. Yaş ilerledikçe göz bakımı da önem kazanıyor. Benim göz çevremde her zaman morluk ve şişlik vardı. Özellikle yoğun ders çalıştığım dönemlerde bu görüntü daha da artardı. Tabii yaş ilerledikçe bir de kırışıklıklar eklenmeye başladı :) 25 yaşından itibaren göz kremlerini öneriyorlar.
 Ben de farklı kremler denedim. 2 ay kadar önce yine göz kremi bakarken Lancome'dan bir ürün önerdiler.  Makyaj malzemelerinden memnun kaldığım için bunu da denemek istedim. 2 ayı geçti sanırım. Artık ürün hakkında yazabilirim diye düşünüyorum :) 
Krem hem kırışıklıklar hem de morluklar için. Bir de lifting özelliği var. Benim hem morluklarım için hem de kırışıklıklar için kreme ihtiyacım vardı. Yani tam aradığım krem. Morluklarım azaldı. Bu açıdan memnunum. İyi bir nemlendirici. Yeni kırışıklıklara karşı da koruma sağlıyor diyebilirim. Ama var olan kırışıklıklara bir faydası olmadı bende. Benim genel olarak beklentilerimi karşıladı. Bitince tekrar almayı planlıyorum. Hem morluklara hem de kırışıklıklara karşı bir krem arıyorsanız öneririm. 

Hello dears. I loved this cream and wanted to review it. It helped to reduce my purple areas around my eyes. It moisturizes very good and help to stop new wrinkles I believe. I used it around two months and I am happy with it. I am planning to buy again after I finish it and recommend you. :) 

31 Ekim 2016 Pazartesi

Vichy'den iki ürün: Vichy Normaderm BB Clear ve Vichy Dermablend

Merhaba herkese. Uzun süredir koşturmacalardan burayla ilgilenemedim :(  Vichy'nin kullanıp memnun kaldığım iki ürününden bahsetmek istiyorum bugün. Vichy Normaderm BB Clear ve Vichy Dermablend.

vichy bb krem
İlki BB krem. Gündüz bakım kremi ve BB krem diye geçiyor. Yağlı ciltlere, sivilce sorunu yaşayanlara uygun bir ürün. Kapatıp cilt tonunu eşitlerken tedavi edici ozelliği de var. Benim cildim daha cok yağlı karma diye tabir edebilirim. Ben de rahatlıkla kullanıyorum. Günlük kullanıma çok uygun. Spf 16 koruma özelliği var. İçinde termal su da mevcut. Hassas ciltler için uygun bir ürün. Ben light renk tonunu kullanıyorum ve rengi koyu değil. Diğer BB kremleri kullanırken rengi ile ilgili sorun yaşıyordum. Genelde cildimde çok koyu renk duruyorlar. Bu kremin sevdiğim bir yönü de açık tenlilere de uygun olması ;)

vichy fontodenIkinci ürün olan Dermablend fondöten. Ben 25 nude rengini kullanıyorum. Bb krem gibi açık renk değil. Beyaz tenli oldugum icin bu fondoten cildimi hafif bronzlaşmis gibi gösteriyor fakat rahatsız edici yoğunlukta değil. Kapatıcılığı yüksek ve cildi rahatsız etmiyor, maske etkisi yapmıyor. Genelde fondoteni pek günlük kullanmamaya calışıyorum. Fakat bu ürünü sürdüğümde içim rahat açıkcası. Yüzümde olduğunu pek hissettirmiyor. Sivilce de yapmıyor. Kalıcılığı güzel. Üzerinde 16 saat diyor,o kadar uzun olmasa da gün içinde kalıcılığını koruyor. Spf 15 koruma özelliği var. 

Özellikle hassas ciltler için iki ürünü de öneriyorum. Ayrıca cilde hem zarar vermesin  hem de iyi bir ürün olsun diyorsanız da tavsiye ederim.

9 Nisan 2016 Cumartesi

Bu ay ki Keune alışverişim / Keune Shopping

Merhaba. Keune'den bu ay iki ürün aldım ve hemen kullanmaya başladım. Kullandıktan sonra yorumlarımla yazmak istedim yazımı.
Saç bakımında dönüm noktam Keune. İnce ve yağlı saç yapım varken bir de kepek sorunu baş göstermişti ve çok cılız gözüküyordu saçlarım. O kadar çok yol denedim ki,. Sonunda Keune ile tanıştım. Ve kendisinden ayrılmaya niyetim yok :D
Bir ara saç bakımı ile ilgili de bir yazı paylaşmak istiyorum. O zaman kullandığım ürünleri de bir bir anlatırım. Gelelim bu ay aldığım ürünlere.

calming shampoo



İlki So Pure serisinden sakinleştirici (calming) şampuan. Papatya ve lavanta yağları içeriyor ve hassas kafa derisi olanlara aynı zamanda tedavi sağlıyor. Yıpranmış yahut güçsüz saçlara bakım sağlıyor. Bu serinin özelliği organik ürün içeren bir seri olması. Aynı zamanda parapen ve sülfat içermiyor. Sülfat şampuanları köpürtmeye yarayan bir madde ve hayli zararlı. Ne yazıkki hepimiz bolca kullanıyoruz. Bu şampuanın sağlıklı olması hoşuma gitti. Fakat kullanırken saçınızda köpürmüyor, o yüzden köpürteceğim diye bol bol sürmek işe yaramıyor :) Fakat biz bu hisse alıştığımız için en başta kullanırken biraz garipsemedim desem yalan olur :) Hoş bir kokusu var ve de saçıma iyi geldi. Doğal ürün meraklılarına tavsiye ederim özellikle :)

protein sprayDiğer ürün ise Design serisinden protein spreyi. Saçları koruma ve iyileştirme için üretilmiş bir protein spreyi. Çok amaçlı bir sprey. Boyama ve perma gibi kimyasallar öncesinde bakım için kullanılabileceği gibi, kırık saçlar, ince saçlar için de kullanılabiliyor. Yeşil çay ve papatya özü içeriyor.Saçı besleyip korurken parlaklık da veriyor. İçerdiği multi vitaminlerle hem saç hem de saç derisini koruduğu söyleniyor. Bir çok kullanım şekli var. Saçınıza fönden önce uygulayabilirsiniz. Şampuanladığınız saça uygulayıp 3 dakika bekletip yıkar ve bu şekilde bakım için kullanabilirsiniz. Yıpranmış saçlara ve sorunlu deriye istediğinizde sıkıp durulamadan bakım için de kullanabilirsiniz. Ben banyodan sonra hafif nemli iken kullanıyorum ve de saçımı şekillendirmeden önce bakım için. Kullanışlı bir ürün olduğunu düşünüyorum.
protein sprey ingredients

Diğer Keune ürünlerimi de bir ara yazacağım. Herkese tavsiye ediyorum. Parlak ve bakımlı saçlar için :)

















7 Nisan 2016 Perşembe

AVON Yüz Temizleme Cihazı / AVON Facial Cleansing Brush

AVON Yüz Temizleme Cihazı

Herkese merhaba :) Bugün size Avonun yüz temizleme aletinden bahsedeceğim.

avon brush


Piyasada birçok markanın buna benzer yüz temizleme aletleri var. Ben yüzümdeki gözeneklere çözüm ararken bu aletlerin faydalı olabileceğini öğrendim. Fiyatları biraz yüksek olduğu için bir türlü karar verememiştim. Acaba kullanabilir miyim, faydalı olur mu diye. Avonda görünce almaya karar verdim. Ürünü 3 aydır kullanıyorum ve sizinle de paylaşmak istedim.

1 Nisan 2016 Cuma

Avon Alışverişim/ Shopping from Avon

Merhaba Herkese. Uzun bir aradan sonra ilk defa bloga birşeyler eklemek için açtım bilgisayarı. Umarım bundan sonra daha düzenli bir şekilde devam edeceğim.

Bugün Avon'dan aldığım ürünler geldi :) Pek bir heyecanla bekliyordum :) Onları paylaşmak istedim sizinle.

 İlk ürün bir şablon seti. Eyeliner ya da göz kalemi için 4lü şablon set.
avon manicure tool
 İkinci ürün 3'ü bir arada Manikür aleti.







İki tane de parfümlü sprey deodorant aldım. Ultra sexy pink ve Silky soft musk. Kokularına bayıldım. Daha sonra ürünlerin tek tek açıklamasını yapacağım. Tabii memnun kalıp kalmadığımı da söyleyeceğim. Soft musk'u sıkıp denemeye başladım bile :)
avon silky soft musk

Ürünleri kullandıktan sonra incemeleri yollayacağım.
Görüşmek üzere :)

24 Mart 2016 Perşembe

Biraz hasbihal

Son zamanlarda yasanilan olaylardan sonra, blog ile ilgilenemedim. Icimden hic birsey yapmak gelmedi :( Olum en caresiz oldugumuz durum. Bir de teror ile gelince,zor. Ulkemiz bu gunleri de daha fazla aci,darbe almadan atlatir insallah...
Hayat devam ediyor. Terorun en buyuk amaci insanlari korku ile sindirmek, hayatlarina kaosu sokmak. O yuzden devam etmeliyiz,terore inat. Ama iste,insan uzuluyor. Ne yapmali,zor gunler zor..
Tekrar paylasimlarima devam edecegim insallah. Ozledim buralari😊 :)

10 Mart 2016 Perşembe

Sıcak Çikolata

Sıcak çikolatamı icerken bir yandan da instagram hesabi acayim dedim artik beni instagramdan da takip edebilirsiniz. Linkleri ekleyecegim sayfaya.
Instagramda da gorusmek uzere,sevgiler

9 Mart 2016 Çarşamba

Lip balmlarim Lip Balm Collection

Merhabalar herkese :)

Bugün şu an kullandığım lip balmlarımı yazacağım. Kışın soğuğun ve rüzgarın etkisiyle dudaklarımız çatlıyor. Yazın ise sıcak, güneş ve kuru hava dudaklarımızı yıpratıyor. Bu durumlarda en önemli konu nemlendirme ve koruma. Dudak balmları bu işte bize en önemli yardımcı :)



İlk olarak favorimle başlayayım. Çatlayan dudaklarımın kurtarıcısı olur kendileri :

8 Mart 2016 Salı

Sabah kahvesi :)

Gunaydin herkese. Guzel bir gun diliyorum hepinize. Sabah kahvemi icerken,bir yandan da google'in telefonuma indirdigim blogger uygulamasini deneyim dedim😊 Bakalim,boyle bir yandan kahvemi icerken bir yandan da sizlerle konusmak nasil bir hismis😄

Disaridayken anlik paylasimlar yapabilmek icin hos bir uygulama bence. Kullanmaya devam edersem,ayrintili bir post yaparim sizin icin.

Tekrar gorusmek uzere😚

Kadınlar Günü Hediyeleri / Women's Day Gift Ideas

Kadınlar Günü için Hediye Fikirleri 

Hangi kadın özel hissetmek istemez ki. 8 Mart sevdiğiniz bayanlara kendilerini özel hissettirmek için güzel bir şans. Tabii ki sadece yılda bir kere mi, hayır. Aslında her gün bize bir armağan ve her gün bir gülümseme, bir tatlı söz ile bu gün de sen özelsin diyebiliriz sevdiklerimize. Fakat bu hızlı yaşadığımız bu günlerde bize böyle günler fırsat niteliğinde, hediye almamız gerekenleri hatırlamak için. 

Bu kadınlar gününde de özel hissettirmek istedikleriniz olacaktır. Ben komşu teyzeme bir çiçek buketi aldım. Yaşı kaç olursa olsun herkes çiçekleri sever. Kardeşime minik bir kolye aldım. İlla erkekler alacak değil ya, bizler de bayan olarak değer verdiğimiz kadınları mutlu etmeliyiz, dimi ama ;)

Şimdi gelelim hediye önerilerime. 

7 Mart 2016 Pazartesi

Elizabeth Arden Green Tea Scent Sprey

Merhabalar herkese.

Green tea scent spreyKokusunu beğenip de yeni aldığım bir parfümden bahsedeceğim. Tam ilkbahar ve yaz aylarına uyan bir parfüm diye düşündüm ve sıcak günler gelmeden alıverdim :)

Green Tea Scent Sprey, Elizabeth Arden Newyork'un ürünü. Mood olarak enerji verici, tazeleyici ve canlandırıcı deniliyor ve de bence çok haklı. Kokladığınızda sanki baharı içinize çekiyormuş gibi hissediyorsunuz ve neşe doluyorsunuz :) Yani en azından ben koklayınca öyle hissediyorum ;)

Hafif bir koku ve çok kalıcı değil, gün içinde tazelemek gerekecek gibi. 30 ml olanından aldım, çantamda rahatlıkla taşıyabilmek için. Yaz kokuları genelde tazelenme gerektiriyor. Bu da gerektirecek fakat fiyatı pahalı olmadığı için çok sorun değil.

Biraz da teknik bilgi vermek gerekirse:

Üst notalarında;
Ravent, Portakal kabuğu, Limon, Bergamot. Bu ilk sıkışta taze bir başlangıç sunuyor.

4 Mart 2016 Cuma

Lush DudakPeelingi / Lush Lip Scrub

Herkese merhaba. Bugün sizlere dudak bakımının olmazsa olmazlarından dudak peelinginden bahsedeceğim. Peeling dudak bakımında ilk adımı oluşturuyor. Ölü tabakayı temizleyip yumuşacık dudaklara kavuşmanızı sağlıyor. Her mevsim gerekli olduğu gibi özellikle kışın soğuktan çatlayıp kızaran dudaklar için kesinlikle başvurmanız gereken bir yöntem.

Lush dudak bakımı

3 Mart 2016 Perşembe

Herkese Merhaba! "Hello world" :)

Herkese Merhaba!  Yıllardır düşündüğüm ama bir türlü el atamadığım bir şeydi blog yazmak. Sonunda biz de açıldık blog dünyasına :)

Güzellikten, modadan,kullandığım ürünlerin tanıtımından, dikiş maceralarından, yaptığım gezilerden, tecrübelerimden oluşan yazılar olacak blogta. Onun dışında psikoloji, teknoloji gibi konularda hakkında bilgi içerikli yazılar da paylaşacağım.

Umarım birlikte güzel şeyler paylaşırız. 

Sevgiler :)

Hello everybody! I have been imagined to create a blog for a long time. At last I am also in the blog world :)

There will be shares about beauty, fashion, sewing adventures, travels, and my experiments in the blog. Additionally there will be essays about the topics like psychology, technology.

Hopefully we will share nice times here.


Warm regards :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...