8 Mart 2016 Salı

Kadınlar Günü Hediyeleri / Women's Day Gift Ideas

Kadınlar Günü için Hediye Fikirleri 

Hangi kadın özel hissetmek istemez ki. 8 Mart sevdiğiniz bayanlara kendilerini özel hissettirmek için güzel bir şans. Tabii ki sadece yılda bir kere mi, hayır. Aslında her gün bize bir armağan ve her gün bir gülümseme, bir tatlı söz ile bu gün de sen özelsin diyebiliriz sevdiklerimize. Fakat bu hızlı yaşadığımız bu günlerde bize böyle günler fırsat niteliğinde, hediye almamız gerekenleri hatırlamak için. 

Bu kadınlar gününde de özel hissettirmek istedikleriniz olacaktır. Ben komşu teyzeme bir çiçek buketi aldım. Yaşı kaç olursa olsun herkes çiçekleri sever. Kardeşime minik bir kolye aldım. İlla erkekler alacak değil ya, bizler de bayan olarak değer verdiğimiz kadınları mutlu etmeliyiz, dimi ama ;)

Şimdi gelelim hediye önerilerime. 

Öncelikle bir parfüm önerisinde bulunacağım. Herkesin faklı bir zevki var, bu yüzden alacağınız kişinin zevkini biliyorsanız parfüm almanızı, yoksa bu fikirden uzak durmanızı tavsiye ederim :)

Wish Chopard. Şimdiye kadar çevremde bu kokuyu beğenmeyen çıkmadı. Oryantal tatlı bir kokusu var. Ben şekerli kokuları genelde tercih etmem fakat bunu beğendim. Çok yoğun şekerli değil, belki o yüzden. Ağır bir parfüm. Şu mevsime de uygun. İnsan sıkınca kendini özel hissediyor ;) Özellikle beylere bu parfümü hediye olarak tavsiye ederim :)

 wish chopard parfüm

Diğer önerim ise;  Ta da

avon little black dress vücut losyonu

Tatlı minik bir ayıcık eşliğinde bir vücut losyonu :) Tamam ayıcık olmayabilir, vereceğiniz kişiye göre :) Fotoğraftaki Avon'un Little black dress vücut losyonu. Kokusu süper. Çok ağır değil ve kadınların bu tarz sürpriz hediyelere bayılacağına eminim. Ben bayılıyorum mesela :)

Diğer bir önerim ise daha çok gençlere ve de tabii ki ruhu genç olanlara uygun :)

I love moisture tint lip balm

I love... Dudak balmı. Moisture tint lip balm diye geçiyor. Bu pembesi çilek aromalı. Vişnelisi de var. Çok tatlı bir ürün. Güzel bir tercih olabilir. Ürün hakkındaki incelemem için: Tık Tık.

Gelelim son önerime:

women's day gifts

Kim farklı bir sürprizden hoşlanmaz ki? Fantastik bir kolye, hiç beklemediği zarif bir takı ya da şirin bir broş. Alacağınız kişinin yaşı ve kişiliğine göre çeşitlendirebilirsiniz. Fakat bu fotoğraftaki takı çok hoş bir örnek olabilir. Bu gündelik hayatta herkes tarafından alınmayacak bir kolye fakat böyle özel bir günde gelirse, kim kendini Sindrella gibi hissetmez ki :) Hayal gücünüzü kullanıp sevdiklerimize özel olduklarını hatırlatalım, ne dersiniz? :)

Bir kaç tane kadınlar günü hediyeleri için öneride bulundum. Umarım faydalı olmuştur yazım.

Bütün kadınlarımızın günü kutlu olsun :*

Not: Fotoğraflardaki ürünlerin incelemelerini daha sonra link olarak vereceğim. 

Women's Day Gift Ideas

Here are some gift ideas for women's day .

We should make people happy and make them feel special not just one day but everyday. I believe so. But this kind of special days help us to show them this with some presidents :) 

You may choose a parfume or a lip balm, a body lotion or a necklace. It is important to put a smile to their face. 

You can find some ideas from photos. But I suggest you to use your imaginary and make beloved ones to feel like Cinderella, at least one day. 

Happy Women's Day :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...