4 Mart 2016 Cuma

Lush DudakPeelingi / Lush Lip Scrub

Herkese merhaba. Bugün sizlere dudak bakımının olmazsa olmazlarından dudak peelinginden bahsedeceğim. Peeling dudak bakımında ilk adımı oluşturuyor. Ölü tabakayı temizleyip yumuşacık dudaklara kavuşmanızı sağlıyor. Her mevsim gerekli olduğu gibi özellikle kışın soğuktan çatlayıp kızaran dudaklar için kesinlikle başvurmanız gereken bir yöntem.

Lush dudak bakımı

Kendi kullandığım ve çok memnun kaldığım bir üründen bahsetmek istiyorum. Lush'ın meşhur dudak peelingi Lush Bubble Gum. İlk kullandığım anda farkını hissettirdi ve kendisi rutinlerimin bir parçası haline geldi. Lush ne yazıkki Türkiye pazarından çekildi. İnternet üzerinden online sipariş ile temin edilebiliyor. Ben yurt dışına gittiğimde almıştım. Lush'ın Türkiye'de olmaması gerçekten üzücü.

Neyse ürüne dönelim :) 


dudak peelingi
Yukarıda görüldüğü gibi pespembe kendileri <3 İçerisinde şeker ve jojoba yağı var. Uygulaması çok basit. Temiz ve kuru dudağa bir miktar alıp ovalayarak 1 dakika kadar uyguluyoruz. Ardından yıkamadan sadece dudakta kalan şeker parçalarını temizliyoruz. Ben peçete kullanıyorum hafif hafif bu aşamada. Sonrasında bir nemlendirici sürmeniz lazım. Ve yenilenmiş yumuşacık dudaklara kavuşuyorsunuz. Bu ürünün aroması da çok hoş. Çocukken çiğnediğimiz tatlı sakızlar gibi :)

Tabii bir de bu ürün vegan. İçeriğe önem verenler gönül rahatlığı ile kullanabilir.
halal product
Buradan sitesine ulaşabilirsiniz. Tık Tık.

Hello everybody. Today I will write about lip scrub. It is very important for lip care. This is first step you need to do. 

I will mention about a product that I use and really happy within. Lush Bubble Gum. I felt the difference when first I used and it became a part of my daily routine. Lush has stores in several countries. You can reach from this stores or from online shopping sites. 

It has a sweet colour and taste. It contatins sugar and jojoba oil. It is easy to apply it on your lips. You need to apply it with a clean finger around one minute to scrub away dead skin. Then do not wash but clean sugar from your lips and apply a lip balsam. And here we go: you will have really renew and soft lips. It has really nice smell and taste like a bubble gum :)

Here is the link for the product. Knock knock!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...