24 Mart 2016 Perşembe

Biraz hasbihal

Son zamanlarda yasanilan olaylardan sonra, blog ile ilgilenemedim. Icimden hic birsey yapmak gelmedi :( Olum en caresiz oldugumuz durum. Bir de teror ile gelince,zor. Ulkemiz bu gunleri de daha fazla aci,darbe almadan atlatir insallah...
Hayat devam ediyor. Terorun en buyuk amaci insanlari korku ile sindirmek, hayatlarina kaosu sokmak. O yuzden devam etmeliyiz,terore inat. Ama iste,insan uzuluyor. Ne yapmali,zor gunler zor..
Tekrar paylasimlarima devam edecegim insallah. Ozledim buralari😊 :)

10 Mart 2016 Perşembe

Sıcak Çikolata

Sıcak çikolatamı icerken bir yandan da instagram hesabi acayim dedim artik beni instagramdan da takip edebilirsiniz. Linkleri ekleyecegim sayfaya.
Instagramda da gorusmek uzere,sevgiler

9 Mart 2016 Çarşamba

Lip balmlarim Lip Balm Collection

Merhabalar herkese :)

Bugün şu an kullandığım lip balmlarımı yazacağım. Kışın soğuğun ve rüzgarın etkisiyle dudaklarımız çatlıyor. Yazın ise sıcak, güneş ve kuru hava dudaklarımızı yıpratıyor. Bu durumlarda en önemli konu nemlendirme ve koruma. Dudak balmları bu işte bize en önemli yardımcı :)



İlk olarak favorimle başlayayım. Çatlayan dudaklarımın kurtarıcısı olur kendileri :

8 Mart 2016 Salı

Sabah kahvesi :)

Gunaydin herkese. Guzel bir gun diliyorum hepinize. Sabah kahvemi icerken,bir yandan da google'in telefonuma indirdigim blogger uygulamasini deneyim dedim😊 Bakalim,boyle bir yandan kahvemi icerken bir yandan da sizlerle konusmak nasil bir hismis😄

Disaridayken anlik paylasimlar yapabilmek icin hos bir uygulama bence. Kullanmaya devam edersem,ayrintili bir post yaparim sizin icin.

Tekrar gorusmek uzere😚

Kadınlar Günü Hediyeleri / Women's Day Gift Ideas

Kadınlar Günü için Hediye Fikirleri 

Hangi kadın özel hissetmek istemez ki. 8 Mart sevdiğiniz bayanlara kendilerini özel hissettirmek için güzel bir şans. Tabii ki sadece yılda bir kere mi, hayır. Aslında her gün bize bir armağan ve her gün bir gülümseme, bir tatlı söz ile bu gün de sen özelsin diyebiliriz sevdiklerimize. Fakat bu hızlı yaşadığımız bu günlerde bize böyle günler fırsat niteliğinde, hediye almamız gerekenleri hatırlamak için. 

Bu kadınlar gününde de özel hissettirmek istedikleriniz olacaktır. Ben komşu teyzeme bir çiçek buketi aldım. Yaşı kaç olursa olsun herkes çiçekleri sever. Kardeşime minik bir kolye aldım. İlla erkekler alacak değil ya, bizler de bayan olarak değer verdiğimiz kadınları mutlu etmeliyiz, dimi ama ;)

Şimdi gelelim hediye önerilerime. 

7 Mart 2016 Pazartesi

Elizabeth Arden Green Tea Scent Sprey

Merhabalar herkese.

Green tea scent spreyKokusunu beğenip de yeni aldığım bir parfümden bahsedeceğim. Tam ilkbahar ve yaz aylarına uyan bir parfüm diye düşündüm ve sıcak günler gelmeden alıverdim :)

Green Tea Scent Sprey, Elizabeth Arden Newyork'un ürünü. Mood olarak enerji verici, tazeleyici ve canlandırıcı deniliyor ve de bence çok haklı. Kokladığınızda sanki baharı içinize çekiyormuş gibi hissediyorsunuz ve neşe doluyorsunuz :) Yani en azından ben koklayınca öyle hissediyorum ;)

Hafif bir koku ve çok kalıcı değil, gün içinde tazelemek gerekecek gibi. 30 ml olanından aldım, çantamda rahatlıkla taşıyabilmek için. Yaz kokuları genelde tazelenme gerektiriyor. Bu da gerektirecek fakat fiyatı pahalı olmadığı için çok sorun değil.

Biraz da teknik bilgi vermek gerekirse:

Üst notalarında;
Ravent, Portakal kabuğu, Limon, Bergamot. Bu ilk sıkışta taze bir başlangıç sunuyor.

4 Mart 2016 Cuma

Lush DudakPeelingi / Lush Lip Scrub

Herkese merhaba. Bugün sizlere dudak bakımının olmazsa olmazlarından dudak peelinginden bahsedeceğim. Peeling dudak bakımında ilk adımı oluşturuyor. Ölü tabakayı temizleyip yumuşacık dudaklara kavuşmanızı sağlıyor. Her mevsim gerekli olduğu gibi özellikle kışın soğuktan çatlayıp kızaran dudaklar için kesinlikle başvurmanız gereken bir yöntem.

Lush dudak bakımı

3 Mart 2016 Perşembe

Herkese Merhaba! "Hello world" :)

Herkese Merhaba!  Yıllardır düşündüğüm ama bir türlü el atamadığım bir şeydi blog yazmak. Sonunda biz de açıldık blog dünyasına :)

Güzellikten, modadan,kullandığım ürünlerin tanıtımından, dikiş maceralarından, yaptığım gezilerden, tecrübelerimden oluşan yazılar olacak blogta. Onun dışında psikoloji, teknoloji gibi konularda hakkında bilgi içerikli yazılar da paylaşacağım.

Umarım birlikte güzel şeyler paylaşırız. 

Sevgiler :)

Hello everybody! I have been imagined to create a blog for a long time. At last I am also in the blog world :)

There will be shares about beauty, fashion, sewing adventures, travels, and my experiments in the blog. Additionally there will be essays about the topics like psychology, technology.

Hopefully we will share nice times here.


Warm regards :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...