9 Nisan 2016 Cumartesi

Bu ay ki Keune alışverişim / Keune Shopping

Merhaba. Keune'den bu ay iki ürün aldım ve hemen kullanmaya başladım. Kullandıktan sonra yorumlarımla yazmak istedim yazımı.
Saç bakımında dönüm noktam Keune. İnce ve yağlı saç yapım varken bir de kepek sorunu baş göstermişti ve çok cılız gözüküyordu saçlarım. O kadar çok yol denedim ki,. Sonunda Keune ile tanıştım. Ve kendisinden ayrılmaya niyetim yok :D
Bir ara saç bakımı ile ilgili de bir yazı paylaşmak istiyorum. O zaman kullandığım ürünleri de bir bir anlatırım. Gelelim bu ay aldığım ürünlere.

calming shampoo



İlki So Pure serisinden sakinleştirici (calming) şampuan. Papatya ve lavanta yağları içeriyor ve hassas kafa derisi olanlara aynı zamanda tedavi sağlıyor. Yıpranmış yahut güçsüz saçlara bakım sağlıyor. Bu serinin özelliği organik ürün içeren bir seri olması. Aynı zamanda parapen ve sülfat içermiyor. Sülfat şampuanları köpürtmeye yarayan bir madde ve hayli zararlı. Ne yazıkki hepimiz bolca kullanıyoruz. Bu şampuanın sağlıklı olması hoşuma gitti. Fakat kullanırken saçınızda köpürmüyor, o yüzden köpürteceğim diye bol bol sürmek işe yaramıyor :) Fakat biz bu hisse alıştığımız için en başta kullanırken biraz garipsemedim desem yalan olur :) Hoş bir kokusu var ve de saçıma iyi geldi. Doğal ürün meraklılarına tavsiye ederim özellikle :)

protein sprayDiğer ürün ise Design serisinden protein spreyi. Saçları koruma ve iyileştirme için üretilmiş bir protein spreyi. Çok amaçlı bir sprey. Boyama ve perma gibi kimyasallar öncesinde bakım için kullanılabileceği gibi, kırık saçlar, ince saçlar için de kullanılabiliyor. Yeşil çay ve papatya özü içeriyor.Saçı besleyip korurken parlaklık da veriyor. İçerdiği multi vitaminlerle hem saç hem de saç derisini koruduğu söyleniyor. Bir çok kullanım şekli var. Saçınıza fönden önce uygulayabilirsiniz. Şampuanladığınız saça uygulayıp 3 dakika bekletip yıkar ve bu şekilde bakım için kullanabilirsiniz. Yıpranmış saçlara ve sorunlu deriye istediğinizde sıkıp durulamadan bakım için de kullanabilirsiniz. Ben banyodan sonra hafif nemli iken kullanıyorum ve de saçımı şekillendirmeden önce bakım için. Kullanışlı bir ürün olduğunu düşünüyorum.
protein sprey ingredients

Diğer Keune ürünlerimi de bir ara yazacağım. Herkese tavsiye ediyorum. Parlak ve bakımlı saçlar için :)

















7 Nisan 2016 Perşembe

AVON Yüz Temizleme Cihazı / AVON Facial Cleansing Brush

AVON Yüz Temizleme Cihazı

Herkese merhaba :) Bugün size Avonun yüz temizleme aletinden bahsedeceğim.

avon brush


Piyasada birçok markanın buna benzer yüz temizleme aletleri var. Ben yüzümdeki gözeneklere çözüm ararken bu aletlerin faydalı olabileceğini öğrendim. Fiyatları biraz yüksek olduğu için bir türlü karar verememiştim. Acaba kullanabilir miyim, faydalı olur mu diye. Avonda görünce almaya karar verdim. Ürünü 3 aydır kullanıyorum ve sizinle de paylaşmak istedim.

1 Nisan 2016 Cuma

Avon Alışverişim/ Shopping from Avon

Merhaba Herkese. Uzun bir aradan sonra ilk defa bloga birşeyler eklemek için açtım bilgisayarı. Umarım bundan sonra daha düzenli bir şekilde devam edeceğim.

Bugün Avon'dan aldığım ürünler geldi :) Pek bir heyecanla bekliyordum :) Onları paylaşmak istedim sizinle.

 İlk ürün bir şablon seti. Eyeliner ya da göz kalemi için 4lü şablon set.
avon manicure tool
 İkinci ürün 3'ü bir arada Manikür aleti.







İki tane de parfümlü sprey deodorant aldım. Ultra sexy pink ve Silky soft musk. Kokularına bayıldım. Daha sonra ürünlerin tek tek açıklamasını yapacağım. Tabii memnun kalıp kalmadığımı da söyleyeceğim. Soft musk'u sıkıp denemeye başladım bile :)
avon silky soft musk

Ürünleri kullandıktan sonra incemeleri yollayacağım.
Görüşmek üzere :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...