31 Ekim 2016 Pazartesi

Vichy'den iki ürün: Vichy Normaderm BB Clear ve Vichy Dermablend

Merhaba herkese. Uzun süredir koşturmacalardan burayla ilgilenemedim :(  Vichy'nin kullanıp memnun kaldığım iki ürününden bahsetmek istiyorum bugün. Vichy Normaderm BB Clear ve Vichy Dermablend.

vichy bb krem
İlki BB krem. Gündüz bakım kremi ve BB krem diye geçiyor. Yağlı ciltlere, sivilce sorunu yaşayanlara uygun bir ürün. Kapatıp cilt tonunu eşitlerken tedavi edici ozelliği de var. Benim cildim daha cok yağlı karma diye tabir edebilirim. Ben de rahatlıkla kullanıyorum. Günlük kullanıma çok uygun. Spf 16 koruma özelliği var. İçinde termal su da mevcut. Hassas ciltler için uygun bir ürün. Ben light renk tonunu kullanıyorum ve rengi koyu değil. Diğer BB kremleri kullanırken rengi ile ilgili sorun yaşıyordum. Genelde cildimde çok koyu renk duruyorlar. Bu kremin sevdiğim bir yönü de açık tenlilere de uygun olması ;)

vichy fontodenIkinci ürün olan Dermablend fondöten. Ben 25 nude rengini kullanıyorum. Bb krem gibi açık renk değil. Beyaz tenli oldugum icin bu fondoten cildimi hafif bronzlaşmis gibi gösteriyor fakat rahatsız edici yoğunlukta değil. Kapatıcılığı yüksek ve cildi rahatsız etmiyor, maske etkisi yapmıyor. Genelde fondoteni pek günlük kullanmamaya calışıyorum. Fakat bu ürünü sürdüğümde içim rahat açıkcası. Yüzümde olduğunu pek hissettirmiyor. Sivilce de yapmıyor. Kalıcılığı güzel. Üzerinde 16 saat diyor,o kadar uzun olmasa da gün içinde kalıcılığını koruyor. Spf 15 koruma özelliği var. 

Özellikle hassas ciltler için iki ürünü de öneriyorum. Ayrıca cilde hem zarar vermesin  hem de iyi bir ürün olsun diyorsanız da tavsiye ederim.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...